2017-12-27 06:36:19• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Közlekedjen óvatosan!

Napi horoszkóp december 27-re 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.
Jobban tenné, hogy bárkivel is folytat vitát, mára elásná a csatabárdot. A bolygók helyzete túl zaklatottá teszik önt, és még az is előfordulhat, hogy meggondolatlanul, a saját érdekei ellen érvel, vagy cselekszik. Közlekedjen óvatosan!
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
A csillagok állása ma valamiféle kisebb balesetveszély lehetőségét mutatják. Bánjon ma óvatosan a gépekkel, kerülje a hirtelen mozdulatokat! Azt se hagyja, hogy mások provokálják.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr és a Neptunusz is támadja az Ikrek jegyét, nem jut előbbre ma egy centit sem. Remélhetőleg a szabadságát tölti, és nem kell mennie dolgozni… A baráti összejövetelek jó hangulatban telnek, és egy különleges meglepetést is kaphat.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ön rendkívül békés természetű, ma is különleges megértést tanúsít családtagjai iránt. Szerencsére ugyanezt kapja ön is a többiektől. Békés, nyugodt napra számíthat!
 

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Hold a Kos jegyében jár, és az Uránusz is itt van még. Most sokkal könnyebben fog tudni dönteni, ha erre van szükség. Mindent akar, és mindent azonnal, azonban másokkal is kell egyeztetnie, és nem szabad elkapkodnia a dolgokat.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ha valaki ma véleményt nyilvánít, azt vegye inkább építő kritikának, ne sértődjön meg, mert igaza lehet az illetőnek. Pénzügyi téren változékony időket él, de bízzon a társában, ő segít átvészelni a nehéz napokat.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Jobban érezhetné magát a családjában, ha hajlandó lenne némi kompromisszumra. Vigyázzon, lehetőleg ne keveredjen jogi természetű vitákba. Mielőtt nyílt konfrontációra szánná magát, kérje ki egy hozzáértő jogi szakember véleményét.
 

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Mars és a Jupiter már a Skorpió jegyében állnak. A konfliktusok felerősödhetnek, nehéz lesz megtalálni az egyensúlyt. Ne menjen bele semmilyen vitába, és őrizze meg a nyugalmát. Mindenki elfáradt az év végi hajtásban, úgyhogy legyen egy kicsit megértőbb.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Egy hirtelen jött meghívást kaphat ma: semmiképpen ne mondjon nemet! Lehet, hogy elsőre nincs kedve kimozdulni, de nem fogja megbánni a látogatást.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Ha a családja körében tölti a napot, igazán boldog, harmonikus pillanatokra számíthat. Ne üljenek a négy fal között, tegyenek egy kirándulást az erdőben! Ön most a természet közelségében tud a legjobban feltöltekezni energiával.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A jól sikerült karácsony után még jobban esik a pihenés. Ma semmihez sincs kedve, és jól is teszi, ha egész délelőtt ágyban marad. Alaposan túlhajtotta magát az elmúlt időszakban, ma csak pihenjen!


Halak: II. 19. - III. 20.
Ne engedje, hogy bárki olyan döntésre kényszerítse, amit nem szívből tesz meg. Ön híres a kompromisszumkötő képességéről, de kicsit most önmagáért is ki kellene állnia. Ha képtelen nemet mondani, legalább kérjen haladékot!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: